Kroonluchter verhuizen in Amsterdam

De opdracht: Het verhuizen van een kostbare kroonluchter in Amsterdam-Centrum door een te kleine doorgang.

In opdracht van de bekende kapperszaak Hans Douglas Hair hebben wij een kostbare kroonluchter gedemonteerd en verhuisd naar het nieuwe bedrijfspand in de Warmoestraat.
Onze specialisten hebben voorafgaand aan de verhuizing een locatie bezoek gedaan. Hieruit bleek dat de toegangsdeuren van het oude- en het nieuwe pand te smal waren voor de kroonluchter. Door een speciale constructie te gebruiken kon de kroonluchter alsnog in zijn geheel -hangend- vervoerd worden naar de nieuwe locatie. In de nieuwe locatie hebben wij gelijk enkele elektronica-gerelateerde reparaties gedaan en de kostbare lamp voorzien van mooie LED-armaturen.
Vanwege de complexiteit in Amsterdam-Centrum hebben wij deze verhuizing op een zondagochtend in alle vroegte uitgevoerd. Op deze manier konden onze technici in alle rust hun werk doen.

Gaan u verbouwen of verhuizen? Hangt de kroonluchter in de weg of durft u het niet aan om de lamp te demonteren? Onze specialisten vinden altijd een oplossing om de kroonluchter te demonteren en te verplaatsen.

Opdrachtgever: Hans Douglas Hair
Oude adres: Prins-Hendrik Kade 59-72 Amsterdam
Nieuw adres: Warmoestraat 155 Amsterdam

De kroonluchter in het nieuwe bedrijfspand aan de Warmoestraat in Amsterdam