Over ons

over onsOver ons
Wie zijn wij en wat hebben we in het verleden gedaan op het gebied van het reinigen en repareren van kroonluchters.

Wijn zijn èchte kroonluchter-liefhebbers en specialisten in het bedenken van onmogelijke oplossingen. Onze ervaring hebben wij opgedaan in de verhuurmarkt. Vanuit onze liefde voor historische kroonluchters zijn wij deze sfeermakers gaan verhuren. In ons klantenbestand mogen wij wereldburgers als Mikhail Gorbachev en sir Elton John rekenen. Ook werken wij voor haute couture huizen zoals Louis Vuitton, Cartier, Chanel en Pierre Cardin.

In onze zoektocht naar de perfecte manier om dure kroonluchters te vervoeren hebben wij hier de beste oplossing voor gevonden. De afgelopen tien jaar hebben wij honderden kroonluchters verkocht aan uiteenlopende opdrachtgevers. Wij worden ingeschakeld voor het reinigen en repareren van kroonluchters in allerlei omgevingen. Zowel in Nederland als daarbuiten. Onze technische medewerkers hebben kroonluchters uit privé-bezit gerepareerd maar wij zijn ook bekend met kroonluchters in kastelen, landgoederen en kerken. Wij kunnen langdurig op locatie werkzaamheden uitvoeren of uw kroonluchter naar onze werkplaats transporteren. Onze kennis en kunde beperkt zich niet alleen op het verzinnen van een oplossing maar ook een daadkrachtige aanpak van uw reparatie of reiniging.

Besluit u contact met ons op te nemen dan maakt u gebruik van kennis uit het oude ambacht maar een moderne benadering van oplossingen voor uw kroonluchter(s).