Veelgestelde vragen

Hieronder treft u veelgestelde vragen aan ons. Leest u deze eerst even door. Staat uw vraag er niet bij? neem dan contact met ons op.

Ik mis een onderdeel van mijn kroonluchter. Waar kan ik alle onderdelen vinden?
-> de onderdelen die wij op voorraad hebben kunt u vinden in onze online webshop.

Ik kan het onderdeel dat ik mis niet in de online webshop vinden
-> Stuurt u dan een afbeelding en afmetingen naar ons toe via contact

Wat kost het om een kroonluchter te repareren?
-> De prijs van een reparatie is heel erg afhankelijk van wat er precies stuk is en gerepareerd moet worden. Soms moet een kroonluchter volledig worden gedemonteerd om een onderdeel te vervangen. Het kan ook zijn dat de reparatie eenvoudig is uit te voeren. Stuurt u zoveel mogelijk foto’s en informatie naar ons toe via contact. Aan de hand hiervan kunnen wij meestal beoordelen wat de kosten zijn. De grootste kostenpost in een prijsopgave zijn uren.

Mijn kroonluchter is vies en zou ik schoongemaakt willen hebben. Wat kost dit ongeveer?
-> Ook hiervoor geldt dat er verschillende definities zijn van “vies”. Is de kroonluchter aangetast door nicotine of andere omgevingsstoffen? Of heeft de kroonluchter jarenlang in een stoffige ruimte gehangen? Ook de afmeting en het model kroonluchter zijn van invloed op de prijs voor het schoonmaken. Het liefst ontvangen wij zoveel mogelijk informatie en foto’s van u via contact. De grootste kostenpost in een prijsopgave zijn uren.

Ik ben zelf begonnen met het repareren van de stroomkabels van mijn kroonluchter, maar ik kom er niet uit. Kunnen jullie hem afmaken?
-> Wij kunnen de werkzaamheden overnemen en de klus afmaken. U kunt dan het beste een afspraak maken met ons atelier en even bellen met 0246779322.

Tijdens het verhuizen is onze kroonluchter stukgegaan. Kunnen jullie hem repareren?
-> Ja, dit is ons werk. U kunt een afspraak maken om de kroonluchter te brengen. Wilt u eerst een globale prijsopgave ontvangen? Stuur dan zoveel mogelijk foto’s van de kroonluchter en beschadiging.

Ik heb een kroonluchter geërfd maar deze moet nodig opgeknapt worden. Kunnen jullie dit?
-> Wij hebben vele oude kroonluchters opgeknapt. Ook historische kroonluchters uit familiebezit.

Ik zou graag willen dat mijn opdracht vertrouwelijk wordt behandeld.
Privacy van onze opdrachtgevers vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom vinden wij het logisch dat deze vraag ontstaat. Wij zijn ook bereid om een geheimhoudingsovereenkomst te sluiten.

In mijn pand of object hangen meerdere kroonluchters. Kunnen jullie op projectbasis de kroonluchters reinigen en/of repareren?
Wij werken regelmatig voor gebouwbeheerders, aannemers en installatiebedrijven. Voor hen onderhouden we kroonluchters. Wij kunnen de zorg over de kroonluchters van u overnemen.

Ik heb de kroonluchter al gedmoneerd. Kan ik hem zelf naar jullie brengen?
Natuurlijk kan dit. Wees wel voorzichtig met het vervoeren van de lamp.

Waarom zou ik voor jullie kiezen?
Wij zijn perfectionisten en denken in oplossingen in plaats van problemen. Onze ervaring met reinigen en repareren van kroonluchters is enorm. We hebben te maken gehad met onmogelijke locaties, onmogelijke toegangen, onmogelijke doelen. Door onze eigenschap, kennis en ervaring zijn wij alleskunners. Dit alles samen zorgt voor een perfect resultaat.

Ik kan alleen ‘s avonds of in het weekend
Ook wij verdienen een fijne avond en rustig weekend. Maar we maken graag een uitzondering. Lukt het echt niet om tijdens onze openingstijden af te spreken? Dan kunnen we buiten de openingstijden ook een afspraak plannen.

Staat u vraag er niet bij? Stuurt u ons een email of bel ons via 0246779322.