Kroonluchters huren

Kroonluchters huren horen we je denken. Jazeker. kroonluchters zijn te huur. Natuurlijk niet voor in een woonkamer maar wel voor allerlei andere toepassingen. Hieronder een opsomming van situaties waarbij een kroonluchter gehuurd wordt.

Kroonluchter huren voor een bruiloft

Ken je die plaatjes op Instagram of Pinterest? Je ziet schitterende kroonluchters tijdens de ceremonie van een bruiloft. Of van die fonkelende kroonluchters in een rij boven dinertafels. Sommige bruiloften worden in een tent gehouden. bruidsparen laten hier een aantal grote kroonluchter ophangen.

Kroonluchters huren voor een gala

Stel je gaat een gala organiseren. Een gala is over het algemeen een chique bedoening. Hang daarom boven de dinertafel kroonluchters op. Of verdeel enkele armaturen over de ruimte waar het diner plaatsvindt. Je zult zien dat het er ineens heel anders en super-chique uitziet.

Kroonluchters huren voor een commercial

Je kent vast en zeker die commercial van Lotto. Chauffeur Andre nodigt al zijn collega’s uit in zijn restaurant. Een sterren kok heeft daar luxe gehaktballen bereidt. In het decor zie je de hele tijd kroonluchters. Op deze manier roepen beeldmakers het luxe gevoel op in een commercial.

Kroonluchters huren voor een (bedrijfs)evenement

Business event

Ieder evenement leent zich voor aankleding met kroonluchters. Omdat een kroonluchter tijdloos is past deze in iedere situatie. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest in een hal. Met een paar kroonluchters tover je de ruimte om tot een sfeervolle locatie. Zijn alle gasten van jullie wereldwijde concern uitgenodigd voor een seminar en aansluitend een feestavond? Hang tijdens de feestavond kroonluchters op. Het ziet er ineens een stuk stijlvoller uit.

Kroonluchters huren voor een TV-programma

Een bepaalde scene in een Tv-programma versterken met luxe? Een klassiek optreden uitbeelden? Een klein en romantisch nummer tijdens een talentenjacht laten spreken? Met kroonluchters zorg je ervoor dat het beeld perfect klopt.

Kroonluchters huren voor red carpet evenement

kroonluchters huren voor boven een tafel

Je kent vast de foto’s en bewegende beelden van rode loper evenementen zoals een première van een voorstelling of film. Een dergelijk evenement versterkt je met kroonluchters boven de rode loper.

Hoe en waar kan ik kroonluchters huren?

Wij verwijzen naar Kroonluchterverhuur.nl. Dit bedrijf is het grootste verhuurbedrijf van Europa. In totaal hebben ze ruim 700 premium kroonluchters te huur. Je hebt de keuze uit bijna 30 verschillende modellen. De kroonluchters worden stipt op tijd gebracht en gemonteerd door specialisten. Kortom: je hebt zelf nergens omkijken naar.