Kroonluchter gevallen

Het is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Wij worden gebeld omdat er een kroonluchter is gevallen. Ongetwijfeld bent u heel erg geschrokken van de klap. Misschien ziet u nu wel honderden kristalletjes liggen en is de kroonluchter verbogen. Meestal loopt het goed af met een gevallen kroonluchter.

Hoe kan een kroonluchter vallen?

Meestal valt een kroonluchter tijdens het schoonmaken of tijdens het demonteren. Het kan zijn dat het ophangpunt door de jaren heen is aangetast. het kan ook zijn dat de ketting van de kroonluchter langzaam is vergaan. Een kleine aanraking is dan genoeg om heel veel schade te veroorzaken.

Kroonluchter gevallen. Wat nu?

Ligt de kroonluchter midden in uw winkel of openbare locatie? Bel ons dan zo snel mogelijk. Wij komen direct naar u toe en halen de kroonluchter op. Zoekt u ondertussen vast zoveel mogelijk onderdelen bij elkaar en doe deze in een bak.
In ons atelier stellen we de schade vast. U ontvangt hiervan een overzichtelijke offerte die u bij uw verzekeringsmaatschappij kunt indienen. Een eventuele expert is bij ons van harte welkom. Na goedkeuring van het verzekeringsbedrag beginnen wij aan de herstelwerkzaamheden. Na het herstel controleren we het ophangpunt en monteren de kroonluchter weer.