Schoonmaakmiddel voor kroonluchters

Er zijn veel middelen op de markt die veel beloven maar weinig doen. In de ontwikkeling van ons reinigingsmiddel voor kroonluchters zijn wij uitgegaan van onze jarenlange ervaring met het schoonmaken van kroonluchters, en niet van hoe bepaalde grondstoffen zich gedragen. Wij hebben 2 verschillende reinigingsmiddelen ontwikkeld. De ene is voor het effectief reinigen van (glas)kristallen kroonluchters. Het andere schoonmaakmiddel is speciaal voor koperen kroonluchters.

Reinigingsmiddel voor het schoonmaken van (glas)kristallen kroonluchters

Effectief reinigingsmiddel voor het schoonmaken van glazen- of kristallen kroonluchters. De inhoud van het product is 150ml. De verhouding voor effectief gebruik is 1 deel reinigingsmiddel op 10 delen lauwwarm water. Tijdens het opbrengen wrijft u het middel op het glas of kristal. Hierna neemt u het kristal af met een stofvrije doek en bent u klaar. Het middel heeft de eigenschap om op te drogen zonder strepen of vlekken achter te laten. Het is ook mogelijk om de onderdelen uit de kroonluchter te nemen en 5 minuten in een badje van dit reinigingsmiddel te leggen.
De prijs van de reinigingsmiddel is eur.24,95 excl.usief verzendkosten. Klik hier om gelijk te bestellen. U heeft het middel na 1 a 2 werkdagen in huis.


Reinigingsmiddel voor het schoonmaken van koperen kroonluchters

Dit reinigingsmiddel doet wat het moet doen. Koper terugbrengen in originele staat. Koper reinigen is handwerk. Maar om dit zo effectief mogelijk te doen gebruikt u onze koper-reiniger. Het middel opbrengen met een zachte doek. Even laten intrekken en daarna krachtig uitwrijven. Bij ernstige verwering meerdere keren opbrengen voor het beste resultaat.
De prijs van het reinigingsmiddel is eur.34,95 exclusief verzendkosten. Klik hier om te bestellen. U heeft het middel na 1 a 2 werkdagen in huis.