Kroonluchters in Buitenland

kroonluchters in buitenlandKroonluchters in Buitenland
Uw kroonluchters bevinden zich in uw landgoed buiten de Nederlandse grens of uw kerk staat in Nederlandse Antillen. Onze specialisten kunnen buiten de grens uw kroonluchters repareren of een poetsbeurt geven.

Heeft u een of meerdere kroonluchters in uw buitenverblijf hangen en zijn deze door de jaren heen smerig geworden? Mist u enkele kristallen of heeft de kroonluchter een technische storing? Het opknappen van uw kroonluchter is geen alledaags werk voor uw medewerker of conciërge. Onze specialisten kunnen op locatie uw kroonluchter een uitgebreide reinigende behandeling geven. Mocht ter plekke blijken dat er onderdelen stuk zijn of er aanvullende reparaties noodzakelijk zijn dan kunnen wij dit vanuit het magazijn in Nederland ondersteunen. Wij zijn het gewend om buiten de Nederlandse grenzen te werken en zijn bekend met lokale begrippen.

Heeft de kroonluchter in uw buitenverblijf in Portugal een flinke opknapbeurt nodig? Is de kleur van uw historische luchter in uw kasteel in Frankrijk mat geworden of moeten de pronkstukken in uw kerk in de Antillen gereinigd worden? Maak gebruik van onze kennis en kunde en neem contact op.