Inkoop van kroonluchters

INKOOP VAN KROONLUCHTERS

Wij kopen kroonluchters in

Wilt u uw kroonluchter(s) verkopen?
Wij kopen kroonluchters in. Onze voorkeur gaat uit naar aantallen en niet specifiek 1 kroonluchter. Zo zijn wij geïnteresseerd in grote zak-kroonluchters, Maria Theresa kroonluchters maar ook in Koperen kroonluchters. Gaat u een horecabedrijf verbouwen en wilt u de kroonluchters in het bedrijfspand kwijt? Wij demonteren de kroonluchters en voeren deze af. Ongeacht welke afmeting. Gaat u de inrichting van een bedrijfspand moderniseren en passen kroonluchters niet meer in de sfeer? Onze technisch medewerkers kunnen de kroonluchter bij u verwijderen. Hangen kroonluchters in de weg en wilt u deze lampen gaan vervangen voor andere armaturen? Neem dan contact met ons op. Wij de-installeren de kroonluchters en verzorgen het transport van de hanglampen.

Wilt u van uw kroonluchters af? Email ons een aantal afbeeldingen van de kroonluchters met hierbij de afmetingen (hoogte en diameter). Wanneer wij de kroonluchters interessant vinden dan doen wij een redelijk bod op uw lampen.

Waarin zijn wij geïnteresseerd?
> grote kroonluchters 
-> meerdere of partijen zak-kroonluchters
-> meerdere of partijen Maria Theresa kroonluchters
-> meerdere of partijen koperen kroonluchters

Waarin zijn wij niet geïnteresseerd?
-> 1 enkele kroonluchter
-> kroonluchter-onderdelen
-> kroonluchters met ernstige brand- of waterschade

Wat bieden wij u?

-> demontage van de kroonluchters
-> afvoer van de kroonluchters
-> een redelijke vergoeding

Ons bod:
Wij hebben veel ervaring met kroonluchters. Hierdoor kunnen wij snel de waarde van uw kroonluchters bepalen en u een redelijk bod doen. Wij gaan hierbij niet uit van vraagprijzen of biedingen op z.g. 2e hands websites.
Let op: er is van allerlei kristal in omloop. In veel gevallen alleen geslepen glas. Heeft u geen echtheidscertificaat van het kristal? Dan gaan wij uit van glaskristal. Dit heeft invloed op ons bod.

Heeft u kroonluchters te koop?
-> stuur ons duidelijke foto’s van de kroonluchters
-> geef het aantal op
-> geef de lengte en breedte op
-> echtheidscertificaat kristal
Zonder deze gegevens nemen wij de aanvraag niet in behandeling.

Wat als jullie niet geïnteresseerd zijn?
Dan sturen wij u een mailtje terug. Wellicht is een 2e hands website dan een oplossing.

Contact:
Neem contact op via 0246779322 of stuur een email. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 17:30 uur. INKOOP VAN KROONLUCHTERS