Kroonluchter onderhoud

Op zoek naar een bedrijf voor kroonluchter onderhoud? Een kroonluchter onderhouden is specialistisch werk. Net zelden maken wij het mee dat kroonluchters jarenlang niet meer aangeraakt zijn. Hierdoor zijn de lampen sterk vervuild en missen ze de fonkeling. Dat is zonde. Hierdoor veranderd een pronkstuk in een smerige lamp.

Onderhoud voor hotels

Wij onderhouden kroonluchters in hotels en andere horeca. U hoeft niet langer uw congierge te belasten met dit arbeidsintensieve werk. De mogelijkhden zijn uiteenlopend. Zo kunnen wij jaarlijks reinigen en kunt u ons tussentijds inschakelen voor storingen. Zie ons in dit geval als een onderhoudsbedrijf voor uw pronkstukken.

Onderhoud voor gebouwbeheerders

Regelmatig worden wij door gebouwbeheerders ingeschakeld om de zorg van de kroonluchters over te nemen. Dit kan zijn door een verbouwing. De kroonluchters hangen daarom in de weg en u wilt geen ondeskundigen met de dure lampen in aanraking laten komen. Wij demonteren de kroonluchters en kunnen ze opslaan. We kunnen tijdens de verbouwingsperiode ook herstel- en reinigingswerkzaamheden uitvoeren. Op het moment dat u het pand weer operationeel heeft hangen de kroonluchters er weer mooi bij. Het gebeurd ook vaak dat gebouwbeheerders geen omkijken meer willen hebben naar de kroonluchters. Op frequente basis worden wij ingeschakeld voor het reinigen en controleren van de kroonluchters.

Kroonluchter onderhoud voor retailers

Wij onderhouden kroonluchters voor retailers. Dit kan zijn een enkele (mode)winkel, schoonheidssalon, of een hele keten. Net als voor gebouwbeheerders maken we afspraken op maat. Zo kunnen we bijvoorbeeld jaarlijks de kroonluchters schoonmaken of inspecteren.

Bent u geinteresseerd geraakt en wilt u af van het onderhoud aan uw kroonluchters? Neem contact met ons op.

Een kroonluchter bestaat uit duizenden breekbare onderdelen en dient professioneel onderhouden te worden.