Kroonluchter verhuizen

Het verhuizen van een kroonluchter is meestal niet eenvoudig. Een kleine lichte kroonluchter lukt iedereen wel. Maar een wat grotere kroonluchter beschadig je al snel. Dit kan gebeuren tijdens het demonteren of het wegdragen. Vaak gaat de kroonluchter stuk tijdens het transport. Men legt de kroonluchter op een kleed en gaat dan rijden. De kroonluchter is dan in een positie waar hij niet voor gemaakt is.

Niet zelden worden wij gebeld dat er een kroonluchter stuk is gegaan tijdens een verbouwing of verhuizing.

ONZE MOGELIJKHEDEN:

  • Verhuizen van A naar B
  • Demonteren, opslaan, monteren
  • Opslag

VERHUIZEN VAN A NAAR B

We komen bij u langs om de situatie te bekijken. Aan de hand hiervan maken we een offerte om de kroonluchter te verhuizen van A naar B.
Deze mogelijkheid is ervoor om letterlijk op 1 dag van A naar B te verhuizen.

DEMONTEREN, OPSLAAN, MONTEREN

We komen bij u langs om de situatie te bekijken. Aan de hand hiervan maken we een offerte om de kroonluchter te demonteren, op te slaan en te monteren. Deze mogelijkheid kiezen mensen wanneer ze gaan verbouwen of hun nieuwe woonbestemming nog niet helemaal klaar is.

OPSLAG

Wij komen bij u langs om de situatie te beoordelen en maken een offerte voor de demontage en de duur van de opslag. Deze mogelijkheid kiezen mensen wanneer ze verhuizen naar een tijdelijke woning.

Prijzen

De prijs is sterk afhankelijk van de afmeting van de kroonluchter, het gewicht en de situatie. Hangt de kroonluchter op de 1e of 2e etage en moeten we deze volledig demonteren? Dan zullen de kosten hoger zijn dan wanneer we een kroonluchter op de begane grond kunnen demonteren. Soms kunnen we een kroonluchter met 1 technicus demonteren. Soms is er een speciale verhuisconstructie nodig om de kroonluchter van- en op zijn plek te krijgen. Deze situaties zijn allemaal van invloed op de prijs voor het verhuizen van een kroonluchter. Om op voorhand een prijs af te geven ontvangen we daarom graag situatiefoto’s, afmetingen van de kroonluchter en toegangsdeuren. Hoe meer informatie u geeft des te preciezer kunnen we u helpen.

Checklist voordat we gaan verhuizen

Wat is het gewicht van de kroonluchter
Wat is de hoogte van de kroonluchter
Wat is de breedte van de kroonluchter
Is er een geschikt ophangpunt in de nieuwe woning / het nieuwe pand aanwezig
Is er al stroom aanwezig bij het ophangpunt

Let op: wij maken geen ophangpunten in huizen. Er dient een veilig ophangpunt met hierbij stroom aanwezig te zijn. 

uw kroonluchter veilig van A naar B