Kroonluchter onderdelen

Kroonluchter onderdelen: Allerlei soorten onderdelen voor kroonluchters. Onderdelen zijn los te bestellen en worden binnen enkele dagen verzonden.

Zijn er enkele kristallen van uw kroonluchter verdwenen? Is er een kristallen pegel weg of een glazen schoteltje gebroken? Wij verkopen allerlei onderdelen om uw kroonluchter zelf te repareren. Via onze webshop zoekt u eenvoudig het juiste onderdeel en plaatst een bestelling. Na enkele dagen ontvangt u de onderdelen per post in uw brievenbus.

We onderscheiden 2 soorten onderdelen:

1. Onderdelen voor “productie-kroonluchters”
Hiermee bedoelen we onderdelen voor kroonluchters die veelal online te bestellen zijn.

Voor dit soort kroonluchters hebben we de meest gangbare onderdelen in voorraad. Denk hierbij aan het 8 hoekige kristalletje. Deze hebben wij in afmetingen van 12mm tot maar liefst 28mm. Ook bijbehorende pegels en hangers zijn in voorraad. Vergeet bij uw bestelling niet de verbindingsclips te bestellen. Dit zijn clipjes om kristallen onderling te verbinden. Vaak breken deze bij het vervangen van onderdelen. Clips zijn al te bestellen voor 1 euro per 10(!) stuks. Een klein 8 hoekig geslepen kristalletje koopt u al voor eur.0,42 per stuk.

2. Onderdelen voor historische kroonluchters
Hiermee bedoelen we onderdelen voor bijvoorbeeld Venetiaanse kroonluchters, Murano kroonluchters, Franse kroonluchters en Boheemse kroonluchters.

Dit soort onderdelen is ons specialisme. Van bovengenoemde kroonluchters liggen er geen onderdelen op de schap. De glasblazers maken namelijk 1 unieke kroonluchter. Gaandeweg de jaren hebben wij uitstekende relaties opgebouwd met glasblazers in het buitenland. Hier kunnen wij heel veel onderdelen reproduceren. Denk hierbij aan gebogen armen, al dan niet met een werkje of gedraaid motief. Of kristallen bladeren van een Murano model. Ook gekleurd kristal kunnen we reproduceren. Bijvoorbeeld een bijzondere rood-kristallen pegel of een arm met een goudkleurige gloed. Wat ook veel voorkomt zijn kristallen schoteltjes die breken. Hiermee bedoelen we de schoteltjes onder de kaarshouder of lamphouder. Deze schotels kunnen wij in allerlei afmetingen reproduceren.

Voor het bestellen van dit soort speciale kroonluchters hebben wij voor u een stappenplan opgezet. Aan de hand hiervan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor een speciaal onderdeel.

DOWNLOAD het Stappenplan Bijzondere onderdelen

Meer lezen over deze bijzondere kroonluchters, onderdelen en geschiedenis kan hier.

Kroonluchter onderdelen bestellen? Kijk dan ook eens op www.kroonluchterwinkel.nl